BOBOIBOY MOVIE 2 TERBAIK | NON SPOILER MOVIE REVIEW SMALL

30 thoughts on “BOBOIBOY MOVIE 2 TERBAIK | NON SPOILER MOVIE REVIEW SMALL

  • Mak aku msuk pnaggung dia ckp mau tdur tp dri start smpai hbis boboiboy dia xdpt tdur sbb boboiboy gempakkkk dohhh..skrg xsabar mau tngok ejen alii
    😁😁😁😍😍😍

  • aku baru tngok ja movie nie, terlamabt la walau dh sebulan ditayangkan..cerita nie tak jdi asing sngt dgn aku, sbb aku dlm keadaan terpkasa mmg dh kena layan semua series boboiboy ni sbb anak aku. kekdang dia ulang 2-3 kali.. walau terpkasa aku mmg dh kena semua basic character & kuala elemental boboiboy ni.. cuma boboiboy nie kick sikit sbb dia punya org jahat tu mcm level2 thanos bgi aku.. haha..

    cuma aku nak komen tentang komidi yg zhaf ckp dlm movie ni terlalu randon dan buat penonton jiwa bergelora. dri series pun mmg mcm tu.. kekadang lawak dia tak masuk akal dan menyakitkan hati.. sbbnya boboiboy nie cita budak2 umur bwk 12 tahun.. aku seriues sngt takut kanak2 jdi tekanan.. pendapat aku la..

  • Best dari upin ipin..anak aku umur 8,5,4 tahun khusyuk tgk sampai abis..berbeza dgn upin ipin baru separuh jln dah mereka main lari2

  • Wau. Ramai yg bergaduh pasal Boboiboy dan Ejen Ali nie 😅 Aq fan dua2 (also Upin Ipin)! But, I still prefer Boboiboy sbb dh follow since Season 1 Ep 1. 😆

    Regarding yg org dewasa lebih prefer Ejen Ali, yup, it's true indeed. 😊 Plot Ejen Ali mmg sgt matang tpi senang juga utk dihadam oleh kanak2. Plot, gadgets, characters smua cool! Ejen Rizwan n Zass! 😆
    But, I personally think it is because Ejen Ali ialah animasi pling latest Malaysia. Konfem2 mereka research dulu apa yg kurang pada animasi sebelum. Kalau perasan, kita agungkan dulu Upin Ipin, but after Boboiboy kluar, bnyk fans pergi ke Boboiboy pula (mcm aq but don't worry, Upin Ipin's fans bnyk jugak k) dan sekarang Wau Animation bijak betul ambil peluang untuk mmbuat animasi yg lebih menarik minat org yg lebih dewasa. It is mainly about timeline and other aspects as well. So, nnti jgn trkjut kalau ada animasi yg boleh tandingi Upin Ipin, Boboiboy n Ejen Ali suatu hari nnti. 😄 Anyways, kita sama2 support all local animations sekarang and akan dtg! 💪

    Bukan nk bnding2kan, bukan nk laga2kan, it is just a personal opinion. 😄

    But, as a hardcore anime watchers, aq jujur lebih prefer utk menonton and follow Upin Ipin, Boboiboy and Ejen Ali! Lebih excited kalau tiga2 nie update ep baru! 😆 Cerita2 animasi Malaysia pon best gila nk mampos k! 😤

  • Ak dh tgk. Mmg xrugi lyn. Time first boboiboy dah tyg. Otak mmg xleh move on. Nk tgk jgk mcmna pun. Bwa kwn yg xpnh mnat sgt tgk mvie n animasi. Tp dia pun puas hati. Xmngntuk lgsung. Non stop action. Tak rugiii.. 10/10👍👍

  • Sengal mmg laa kau tgok bboy 1 dgn 2 lain.. Bboy 2 dh tntu ko tgok kt screen wayang.. Hd n revlution dia brapa tggi pulak..mmg laa berbeza.. Adoi

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *